123mailhits

 E-MAILHITTEN = een ANDERE manier van e-mailen.

Tot heden is e-MAILHITTEN een vrij onbekend en onbenut fenomeen.

Je kunt helpen om het begrip ingang te doen vinden door zelf geregeld te gaan mailhitten. MAILHITTEN is MAIL-plus ( het toevoegen van iets bijzonders aan de e-mail)

MAILHITTEN doe je door een FOTO (een e-mailhit, sesameMAILHIT of internetgedicht)  in een e-mail mee te sturen als VERSIERING, als een ILLUSTRATIE van de tekstuele inhoud. Die foto’s vind je in je eigen archief of bv in Google-AFBEELDINGEN.

Het uitgangspunt voor je e-mail is EEN AFBEELDING. Het is een erg eenvoudige handeling, misschien nóg eenvoudiger dan de gebruikelijke manier van e-mailen. IEDEREEN met een PC, vast of mobiel, kan een illustratie PER E-MAIL VERZENDEN. Ik noem die nieuwe, andere manier:  E-MAILHITTEN

Ook  123mailhits   kun je dus één-voor-één verzenden, met iemand delen,  door op een AFBEELDING te klikken en daarna uit het opdoemende snelmenu de optie PER E-MAIL VERZENDEN te gebruiken.

MAILHITS bereik je hierboven in de pagina’s onder 123mailhits in diverse categorieën:

https://123gedichten.wordpress.com/?s=123mailhits

DEEL EENS IETS MOOIS MET EEN ANDER

Een 123MAILHIT is een foto. Foto’s en ook foto-gedichten om in een e-mail mee te sturen vind je in Google-AFBEELDINGEN. Ze staan op ontelbare websites. ELKE foto kun je aanklikken. Daarbij verschijnt een snelmenu. Benut daarvan de optie PER E-MAIL VERZENDEN. De foto wordt dan in je mail opgenomen en is bij ontvangst ONDER de mail te zien.

De nieuwste MAILHIT-variant is de doe-het-zelf SESAME-SELECT-MAILHIT

MAILHIT, waarin meer staat dag je ziet. Voorbeelden vind je op http://www.fanvanfryslan.nl met het zoekwoord SesameMailhit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s