123mailhits

 E-MAILHITTEN = een ANDERE manier van e-mailen.

Tot heden is e-MAILHITTEN een vrij onbekend en onbenut fenomeen.

Je kunt helpen om het begrip ingang te doen vinden door zelf geregeld te gaan mailhitten. MAILHITTEN is MAIL-plus ( het toevoegen van iets bijzonders aan de e-mail)

MAILHITTEN doe je door een FOTO (een e-mailhit, sesameMAILHIT of internetgedicht)  in een e-mail mee te sturen als VERSIERING, als een ILLUSTRATIE van de tekstuele inhoud. Die foto’s vind je in je eigen archief of bv in Google-AFBEELDINGEN.

Het uitgangspunt voor je e-mail is EEN AFBEELDING. Het is een erg eenvoudige handeling, misschien nóg eenvoudiger dan de gebruikelijke manier van e-mailen. IEDEREEN met een PC, vast of mobiel, kan een illustratie PER E-MAIL VERZENDEN. Ik noem die nieuwe, andere manier:  E-MAILHITTEN

Ook  123mailhits   kun je dus één-voor-één verzenden, met iemand delen,  door op een AFBEELDING te klikken en daarna uit het opdoemende snelmenu de optie PER E-MAIL VERZENDEN te gebruiken.

MAILHITS bereik je hierboven in de pagina’s onder 123mailhits in diverse categorieën:

https://123gedichten.wordpress.com/?s=123mailhits

DEEL EENS IETS MOOIS MET EEN ANDER

Een 123MAILHIT is een foto. Foto’s en ook foto-gedichten om in een e-mail mee te sturen vind je in Google-AFBEELDINGEN. Ze staan op ontelbare websites. ELKE foto kun je aanklikken. Daarbij verschijnt een snelmenu. Benut daarvan de optie PER E-MAIL VERZENDEN. De foto wordt dan in je mail opgenomen en is bij ontvangst ONDER de mail te zien.

De nieuwste MAILHIT-variant is de doe-het-zelf SESAME-SELECT-MAILHIT

MAILHIT, waarin meer staat dag je ziet. Voorbeelden vind je op http://www.fanvanfryslan.nl met het zoekwoord SesameMailhit

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s